O nama

HEP Opskrba

U uvjetima liberaliziranog tržišta, HEP Opskrba, vodeći opskrbljivač na tržištu električne energije u RH, svakodnevno jamči pouzdanu i sigurnu opskrbu svojim kupcima. Više od 68.500 kupaca kategorije poduzetništvo i kućanstvo prepoznalo je našu ponudu kao najbolju, a tvrtku kao ozbiljnog i sigurnog partnera. U prilog tome govore i rezultati neovisnog istraživanje kojeg je proveo Savez za energetiku Hrvatske, u kojem, više od dvije trećine ispitanika, smatra da HEP Opskrba na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete pružene usluge.


I dalje smo prvi izbor najvećih industrijskih kupaca i već godinama partnerskim odnosom prema industriji pokrećemo hrvatsko gospodarstvo i pomažemo im da budu konkurentni.Više o nama možete pročitati ovdje!


grad
ELEN

ELEN je prvi hrvatski lanac stanica za punjenje električnih vozila. Riječ je o razvojnom projektu koji se bazira na novim i inovativnim tehnologijama, a čiju osnovu čini ideja da se električna energija iz obnovljivih izvora koristi kao pogonsko gorivo za električna vozila. Ovim projektom želimo biti u korak s energetskom strategijom EU-a u segmentu smanjenja godišnje emisije ugljičnog dioksida i povećanja energetske efikasnosti.

Cilj nam je zauzeti vodeće mjesto u regiji na području elektromobilnosti u izgradnji infrastrukture za punjenje električnih vozila temeljene na konceptu naprednih elektroenergetskih mreža. Sve dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici ELEN

elen punionica
HEP Opskrba
  • Vodeći opskrbljivač na tržištu
  • Sigurnost i pouzdanost - vlastita proizvodnja
    HEP Grupe
  • Tradicija i iskustvo
  • Mogućnost utjecaja na iznos računa i planiranje troškova
  • Različiti rokovi i načini plaćanja
  • Aplikacija Moj račun -online uvid u račun 0-24
  • Usluge energetske učinkovitosti u suradnji sa HEP ESCO-om.
Elen Auto

GREENOVATION 2014. za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva

Član HEP grupe
Ulica grada Vukovara 37,
10000 Zagreb
e-mail: zelen@hep.hrKUNA PRIKUPLJENO ZA
PROJEKTE GRADNJE NOVIH
OBNOVLJIVIH IZVORA

© HEP 2013