Želim Zelen English

Ponosni smo što je niz uglednih hrvatskih tvrtki odabralo proizvod ZelEn HEP Opskrbe.


 
DW Reusables
DW Reusables
Obnovljivi izvori energije imaju vrlo važnu ulogu u smanjenju emisije ugljičnog dioksida u atmosferu što je jedan od temeljnih ciljeva grupacije DS Smith. Naš utjecaj na smanjenje emisije CO2 nastoji se postići poboljšanjem energetske efikasnosti i povećanjem udjela obnovljivih izvora energije. Iz tog je razloga odabir proizvoda ZelEn bio logičan izbor, koji predstavlja naše društveno odgovorno poslovanje i našu brigu o okolišu.

Mario Tomljanović, Direktor DW Reusables
Kaufland
Kaufland
"Prelazak na električnu energiju iz obnovljivih izvora velik je i važan korak prema našem cilju da u što većoj mjeri smanjimo emisije CO2. To je tek jedna od mnogobrojnih mjera kojima želimo dati doprinos za zaštitu klime i svakako ćemo i u budućnosti nastaviti u tome smjeru".

Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda.
Studenac
Studenac

Zadovoljni smo što smo, kao društveno odgovorna kompanija, postali korisnik energije iz obnovljivih izvora te time i nositelj oznake ZelEn. Prilika je to da pozitivno utječemo na promjene i damo svoj doprinos u ostvarivanju općih energetskih i klimatskih ciljeva. Također, logičan je to nastavak društvene odgovornosti koja je utkana u poslovnu strategiju Studenca. Naime, 2020. godine pokrenuli smo projekt "Korak bliže prirodi", u sklopu kojeg su održane dvije akcije čišćenja mora i priobalja, a treća je u pripremi za rujan. Nastojimo dugoročno provoditi projekt te, uz daljnji razvoj poslovanja, sa svojim zaposlenicima nastaviti pružati podršku prirodi i lokalnoj zajednici. Korištenje zelene energije tako se odlično uklapa u naše dugoročne ciljeve i odgovorno poslovanje.

Michal Halwa, član Uprave za financije

Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Republici Hrvatskoj
Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Republici Hrvatskoj
Održivi razvoj ključ je očuvanja našeg planeta za buduće generacije. Stoga smo zamolili ZelEn da Veleposlanstvo i rezidenciju Kraljevine Nizozemske u Zagrebu opskrbe zelenom energijom, što je jedna od mjera našeg održivog boravka u Hrvatskoj bez štetnog utjecaja na klimu.

Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Zagrebu.
0
Broj prikupljenih kuna u Fond ZelEn
0
Kuna dodijeljeno za projekte gradnje novih obnovljivih izvora
0 t
Smanjenje emisije CO2
korištenjem ZelEna
0
Broj zadovoljnih
ZelEn kupaca
Kolika je cijena ZelEn‑a?
Cijena ZelEna je dodatnih 20 eurocenti ili oko 1,5 kunu/MWh. Primjerice, tvrtka koja ima godišnju potrošnju 1.000.000 kWh za Zelenu Energiju će izdvojiti 1497 kune više godišnje ili oko 125 kuna mjesečno.
GREENOVATION 2014.
za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva