Želim Zelen English
HEP Opskrba promiče zaštitu okoliša akcijom Naša ZelEn priča
HEP Opskrba organizirala je već tradicionalnu volontersku akciju Naša ZelEn priča uoči Svjetskog dana zaštite okoliša koji se obilježava početkom lipnja.
Svake godine akcija se seli u drugi dio Hrvatske kako bi se proširila na što više lokalnih zajednica kojima je potrebna pomoć. Ovaj put, Naša ZelEn priča je održana na izletištu Močilo u Ogulinu, a zaposlenici HEP Opskrbe su uz podršku Karlovačke županije posadili čak 600 sadnica kalina. Sadnjom 200 metara duge žive ograde od kalina, stvorena je jasna granica između područja za odmor i rekreaciju te prometne ceste, omogućavajući posjetiteljima siguran i ugodan boravak u prirodi.
 
„Ova akcija naslanja se na proizvod ZelEn zahvaljujući kojem našim kupcima osiguravamo energiju isključivo iz obnovljivih izvora. Posebno se ponosimo našim Fondom ZelEn, koji prikuplja sredstva od prodaje proizvoda ZelEn te ih koristi za financiranje projekata iz područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti u ustanovama koje skrbe za socijalno osjetljive kategorije stanovništva. Društveno odgovorno poslovanje HEP Opskrbe je više od samo brige za okoliš i ulaganja u projekte. Tijekom godina proveli smo niz projekata koji su ostavili dubok i trajan utjecaj na lokalnu zajednicu. Bilo da smo čistili obalu, bojali dječje domove, trčali humanitarne utrke ili pružali pomoć stradalima od potresa, HEP Opskrba je uvijek bila tu da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.“ izjavila je Zrinka Boras, voditeljica projekta Naša ZelEn priča.
 
HEP Opskrba promiče zaštitu okoliša akcijom Naša ZelEn priča
0
Broj prikupljenih eura u Fond ZelEn
0
Eura dodijeljeno za projekte gradnje novih obnovljivih izvora
0 t
Smanjenje emisije CO2
korištenjem ZelEna
0
Broj zadovoljnih
ZelEn kupaca
GREENOVATION 2014.
za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva