Želim Zelen English
Objava rezultata Javnog poziva za dodjelu sredstava na ime naknade za proizvod ZelEn
Na javni poziv za dodjelu sredstava na ime naknade za proizvod „ZELEN“, pristigle su 42 prijave.
Odbor za „ZELEN“ u sastavu Vlasta Zanki (HEP ESCO d.o.o., voditeljica), Tina Jakaša (HEP-Opskrba d.o.o., zamjenica voditeljice), Nada Podnar (HEP-Opskrba d.o.o., članica), Darko Alfirev (HEP d.d., član), Sandra Lučić Doko (HEP d.d., članica), Sanja Horvat Matuč (HEP ODS d.o.o., članica), od ukupno pristiglih 42 prijave u razmatranje je uzeo 13 prijava koje su zadovoljile nužne kriterije.

Za potporu i dodjelu sredstava izabrani su cjelokupni projekti ili dijelovi projekata koji imaju zaokruženu dokumentaciju za provedbu energetske učinkovitosti. U skladu s tim, Hrvatska elektroprivreda d.d. i HEP Opskrba, na prijedlog Odbora, dodjeljuju sredstva sljedećim prijaviteljima:
1. Osnovna škola Frana Krste Frankopana, Osijek
2. Dječji vrtić Cvrčak - Sv. Ante Prugovo, Klis
3. Katolička osnovna škola i katolička gimnazija s pravom javnosti, Požega
4. Dječji vrtić Dugo Selo-područna jedinica Lukarišće, Dugo Selo
5. Dječji vrtić "Cvrčak", Solin

Točni iznosi i ostali detalji donacije bit će definirani u Ugovoru o dodjeli sredstava ZelEn.

Uz čestitke dobitnicima, zahvaljujemo svim sudionicima natječaja te ih pozivamo, kao i ostale zainteresirane koji nisu sudjelovali na ovom natječaju, da prate web stranicu zelen.hep.hr na kojoj će HEP Opskrba jednom godišnje raspisati natječaj za dodjelu sredstva za potporu projekata iz područja energetske učinkovitosti i/ili izgradnje obnovljivih izvora energije integriranih u građevine ustanova javnog sektora koje skrbe za socijalno osjetljive kategorije stanovništva i koje ne obavljaju djelatnosti radi stjecanja dobiti.
Objava rezultata Javnog poziva za dodjelu sredstava na ime naknade za proizvod ZelEn
0
Broj prikupljenih kuna u Fond ZelEn
0
Kuna dodijeljeno za projekte gradnje novih obnovljivih izvora
0 t
Smanjenje emisije CO2
korištenjem ZelEna
0
Broj zadovoljnih
ZelEn kupaca
Kolika je cijena ZelEn‑a?
Cijena ZelEna je dodatnih 20 eurocenti ili oko 1,5 kunu/MWh. Primjerice, tvrtka koja ima godišnju potrošnju 1.000.000 kWh za Zelenu Energiju će izdvojiti 1497 kune više godišnje ili oko 125 kuna mjesečno.
GREENOVATION 2014.
za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva