NovostiHeineken Hrvatska u 2017. godini koristi ZelEn

U infografici i na videu možete pogledati kako je kompanija HEINEKEN Hrvatska doprinijela stvaranju boljeg svijeta u 2016. godini. Heineken Hrvatska u 2017. godini koristi ZelEn – električnu energiju dobivenu isključivo iz obnovljivih izvora.

Kupci ZelEn -a i HEP vrtićima i školama daruju milijun kuna vrijedne projekte energetske učinkovitosti

Hrvatska elektroprivreda potpisala je 6. lipnja s predstavnicima pet ustanova javnog sektora ugovore o donaciji izvedbe mjera energetske učinkovitosti i projekata obnovljivih izvora energije sredstvima koje je HEP Opskrba prikupila prodajom proizvoda ZelEn svojim kupcima, vodećim hrvatskim tvrtkama.
Više na: www.hep.hr


HRT nastavlja koristiti proizvod ZelEn

Hrvatska radiotelevizija (HRT) nastavlja koristiti HEP-ovu električnu energiju dobivenu isključivo iz obnovljivih izvora. Samo u 2016. godini HEP Opskrba je HRT-u isporučila ukupno 4.556 MWh električne energije iz obnovljivih izvora, što je potvrđeno certifikatom jamstva porijekla energije ZelEn.
Više na: www.hep.hr


Po 19. put dodijeljene nagrade za najbolje novinarske radove o zaštiti okoliša

U Novinarskom domu svečano je dodijeljena „Velebitska degenija“, nagrada za najbolji novinarski rad s područja zaštite okoliša i prirode u pisanom i internetskom, radijskom i televizijskom novinarstvu te novinskoj fotografiji u 2016. godini.
Više na: www.hep.hr


GREENOVATION 2014. za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva

Član HEP grupe
Ulica grada Vukovara 37,
10000 Zagreb
e-mail: zelen@hep.hrKUNA PRIKUPLJENO ZA
PROJEKTE GRADNJE NOVIH
OBNOVLJIVIH IZVORA

© HEP 2013